Το ΚΕΘΕΑ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Ιουνίου 13, 2016


«Ελάτε να δείτε με τα μάτια σας τι συμβαίνει όταν η επιθυμία για ζωή νικά την εξάρτηση, όταν μέσα από την Τέχνη οι άνθρωποι ξαναγεννιούνται»...Με αυτά τα λόγια οι υπεύθυνοι πληροφόρησης του ΚΕΘΕΑ μας προσκαλούν για δύο μέρες ( 22 και 23 Ιουνίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση / Onassis Cultural Centre Athens για να παρακολουθήσουμε τα παιδιά που επέλεξαν να ζήσουν...Τα εισιτήριά σας μπορείτε να τα κλείσετε εδώ... https://tickets.sgt.gr/showProductList.html?idEvent=2002750 

Το ΚΕΘΕΑ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Βρίσκεται δίπλα στους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους από την ίδρυση της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης ελληνικής Θεραπευτικής Κοινότητας, το 1983. Όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής: στο δρόμο, στα σωφρονιστικά καταστήματα, σε μονάδες σε όλη την Ελλάδα. To KEΘΕΑ απευθύνεται επίσης σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με άλλες μορφές εξάρτησης, όπως το αλκοόλ, ο τζόγος και το διαδίκτυο.

Τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ αντιμετωπίζουν ολοκληρωμένα την εξάρτηση και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν, παρέχοντας συμβουλευτική και θεραπεία απεξάρτησης, υποστήριξη της οικογένειας, φροντίδα για θέματα υγείας και νομικές εκκρεμότητες, εκπαίδευση και κατάρτιση, επανένταξη στην κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή φάρμακα. Στόχος είναι η πλήρης και σταθερή αποχή από τις ουσίες και η ισότιμη επανένταξη του ατόμου στην κοινωνία.

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook