Μετά το Brexit το Regret-xit!!!

Ιουνίου 24, 2016


Τις τελευταίες ώρες παίζονται διάφορα στη Βρετανία. 

Γράφει η Γεωργία Λινάρδου

Στα τηλεοπτικά δίκτυα εμφανίζεται ο ένας μετά τον άλλον από τους ψηφοφόρους υπέρ του Brexit και δηλώνουν είτε «σοκαρισμένοι», είτε «μετανιωμένοι» με το αποτέλεσμα. Την αρχή έκανε ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Adam ο οποίος εμφανίστηκε στο BBC’s Victoria Live και σε γενικές γραμμές δήλωσε «σοκαρισμένος» καθώς δεν πίστευε ότι η ψήφος του θα άλλαζε το καθεστώς παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Δήλωσε, μάλιστα, πως αν και ο ίδιος ψήφισε υπέρ του Brexit, δεν τον ένοιαζε γιατί πίστευε ότι θα υπερισχύσει το Bremain! Λίγη ώρα, πάντως, μετά την εμφάνιση του live δέχθηκε έντονες επικρίσεις στα social media για ότι είπε.

Ότι δηλαδή δεν πίστευε ότι η ψήφος του θα είχε αξία και ότι ψήφισε κάτι το οποίο ουσιαστικά δεν πίστευε. Ο Adam, όμως, δεν είναι ο μόνος «μετανιωμένος».

Σε συνέντευξή της μία φοιτήτρια στην Evening Standard υποστήριξε πάνω κάτω τα ίδια. Δήλωσε, μάλιστα, πως αν της δινόταν η ευκαιρία θα πήγαινε πίσω στο εκλογικό κέντρο για να αλλάξει την ψήφο της!Τις τελευταίες ώρες γίνεται πανηγύρι στη Βρετανία με το Regret-xit.

Έχουμε ακόμη να δούμε και να ακούσουμε πολλά...

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook