Νέο Σχέδιο Μάρσαλ: Πόσο κατανοούν οι Ευρωπαίοι ότι ξεκίνησε;

Φεβρουαρίου 10, 2016


Μια συγκλονιστική ανάλυση για το ρόλο των ΗΠΑ στην προσφυγική και μεταναστευτική κρίση της Ε.Ε.
Γράφει ο Πάνος Ιγνατίου

Φαντάσου μία μπότα να συντρίβει ένα ανθρώπινο πρόσωπο.

Οι μεταναστευτικές ροές στην Ευρώπη είναι μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ανθρωπότητας μετά τον Ψυχρό πόλεμο και κυρίως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είναι, όμως, το υποπροϊόν της Αμερικάνικης πολιτικής στη Μέση Ανατολή, στο Αφγανιστάν και σε ολόκληρη την περιοχή και αποτελεί προσχεδιασμένη πολιτική ως πρόσχημα για την αναβίωση του Φασισμού, των εθνικών συγκρούσεων,του ρατσισμού, την άνοδο των ακροδεξιών κομμάτων στην εξουσία που θα επιφέρουν δραματικές αλλαγές στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και τον απόλυτο έλεγχο της Ευρώπης από τις ΗΠΑ.

Θυμίζουν οδυνηρά την προηγούμενη Αποκάλυψη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όταν έχασαν τη ζωή τους 60 εκατομμύρια άνθρωποι!

Το Σχέδιο Μάρσαλ αυτή τη φορά, θα λειτουργήσει ανάποδα και η Ευρώπη θα εξαναγκαστεί να σώσει τις ΗΠΑ!Οι ΗΠΑ έκαναν την αρχή συνεργαζόμενοι με τους Ταλιμπάν... 


Πρώτα οι ΗΠΑ συνεργάστηκαν με τους Ταλιμπάν για να εκδιώξουν την ΕΣΣΔ από το Αφγανιστάν. Τώρα ισχυρίζονται ότι πολεμούν τους Ταλιμπάν.
Από εκεί εκκόλαψαν την Αλ Κάιντα και τους διάφορους κλώνους της που εξαπλώθηκαν στην Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική. 


Τώρα λένε πολεμούν τους τζιχαντιστές.

Ακολούθησε η βάναυση νεοαποικιακή πολιτική μέσω της «εταιρικής διακυβερνητικής και συνεργασίας», τις «έγχρωμες επαναστάσεις», την βάναυση ανατροπή κυβερνήσεων προκαλώντας πραξικοπήματα,την υποστήριξη δήθεν επαναστατικών ομάδων,την επιρροή στις αγορές, την αφαίμαξη των πόρων των χωρών, σπάζοντας όλα τα διεθνή πρότυπα, τους νόμους, αναγκάζοντας τον ΟΗΕ να παραδοθεί και να συνθηκολογήσει κάτω από την τεράστια πίεση των ΗΠΑ που τελικά κατάστρεψε το εύθραυστο σύστημα ασφάλειας που καθορίστηκε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Από την Ασία, την Βόρεια Αφρική, την Μέση Ανατολή, την υποσαχάρια περιοχή της Αφρικής, έχουν καταστραφεί ολόκληρες περιοχές αφήνοντας ελάχιστες βιώσιμες συνθήκες για την επιβίωση εκατομμυρίων ανθρώπων σε εμπόλεμες ζώνες.

Νέα καθεστώτα - μαριονέτες των κατακτητών τους δεν είναι πλέον σε θέση να ελέγξουν την φτώχεια, την πείνα, τις θρησκευτικές και εθνικές διαφορές και βυθίζονται σε ωκεανούς ατέρμονων κρίσεων και συγκρούσεων.

Γιατί; 
Μα για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους στόχους. Κλέβουν τους πόρους των χωρών, το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο. Οργανώνουν τον εμπόριο ναρκωτικών και τη διανομή. Κλέβουν την εργασία των ανθρώπων και οργανώνουν την εμπορία παιδιών. 


Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια μέρα θα άρχιζε η ροή των προσφύγων, των πεινασμένων, των κολασμένων. Ότι θα δημιουργούσαν ένα τεράστιο ποτάμι για να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους και να αναζητήσουν το μετρικό της λησμονιάς και έναν ουρανό πάνω από το κεφάλι τους, μακριά από τη φρίκη του πολέμου στην Λιβύη, στη Συρία, στο Ιράκ, στην Υεμένη, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τις χώρες της Ασίας.Οι πλοίαρχοι του πολέμου, όμως, είχαν πλήρη επίγνωση των συνεπειών, όταν έσπρωχναν τους λαούς αυτούς να πάρουν τα όπλα και να πολεμήσει ο ένας τον άλλο ως δήθεν μετριοπαθής αντιπολίτευση που κάθε άλλο από μετριοπαθείς είναι.

Αλλά το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι απασχολημένοι λένε να πολεμήσουν το Daesh! 


Μικρές χώρες όπως η Ιορδανία, ο Λίβανος, έχουν αποδεχτεί εκατομμύρια πρόσφυγες στο έδαφος τους, ενώ το μεγάλο κύμα των προσφύγων κινείται μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη.

Μα η Τουρκία δεν είναι αραβική χώρα να φιλοξενήσει όλους αυτούς τους άραβες.

Δεν είναι περίεργο σε αυτήν τη δραματική συγκυρία; 


Η Σαουδική Αραβία είναι μεγάλη και πλούσια χώρα και διαθέτει και κλιματιζόμενες σκηνές που θα μπορούσε να φιλοξενήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους, όπως και το Κατάρ.

Οι πρόσφυγες έπρεπε να φύγουν και να προκαλέσουν προβλήματα στις χώρες που είναι αντίθετες με την αμερικάνικη πολιτική.

Μα η Τουρκία είναι σύμμαχός τους, αλλά τις ροές των προσφύγων καθορίζουν αυτές οι χώρες που κατέστρεψαν τις πατρίδες τους ( ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Κατάρ και άλλες χώρες της Ε.Ε ) αυτοί που είναι οι χορηγοί της πρόκλησης του χάους.

Η ροή προς την Τουρκία μέσα από την επικίνδυνη θάλασσα της Μεσογείου, δεν ταιριάζει με το διεθνώς αναγνωρισμένο καθεστώς προσφύγων με βάση τις συμφωνίες της Γενεύης και τα ανθρώπινα δικαιώματα, όταν η ίδια η Τουρκία δεν τους αναγνωρίζει το καθεστώς του πρόσφυγα.

Εδώ είμαστε...

Η Τουρκία προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στην Ε.Ε και να γίνει μέλος για πολλές δεκαετίες και αυτό ακόμα δεν είναι αποδεκτό από χώρες μέλη της Ένωσης, ενώ είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά δεν είναι μέλος της Ε.Ε!


Αυτό ενοχλεί την Τουρκία που θέλει αυξήσει την επιρροή της στην Ευρώπη και τα Βαλκάνια. 

Η Τουρκία είναι ήδη δεδομένο ότι βρίσκεται πίσω από το DAESH και τους εξοπλίζει και αγοράζει πετρέλαιο με μεγάλα κέρδη και τους περιθάλπει και τους εκπαιδεύει. Έχει ήδη δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για τον εκβιασμό. Οι πρόσφυγες είναι το σημείο κλειδί για τις μελλοντικές της φιλοδοξίες προς την Ε.Ε, αλλά έχει τη δικαιολογία πως δεν μπορεί να χειριστεί τις ροές των προσφύγων.

Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι όλοι θέλουν να καταλήξουν στην Γερμανία! 


Είναι σύμπτωση; 


Μήπως είναι εκβιασμός της Τουρκίας και των ΗΠΑ προς τη Γερμανία να μην καταλήξει σε συνεργασία με τη Ρωσία; Είναι η θανάσιμη λαβή των ΗΠΑ γύρω από το λαιμό της Ευρώπης να κρατήσει τους λαούς της Ευρώπης σε υπακοή; 

Μήπως η Άνγκελα Μέρκελ έχει τη δική της ατζέντα να αποκτήσει φθηνούς εργάτες και να εξαναγκάσει τον πληθυσμό της σε χαμηλούς μισθούς; 

Οι αγγλοσάξονες δεν θέλουν την προσέγγιση Ε.Ε και Ρωσίας γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα έχει λόγο ύπαρξης το ΝΑΤΟ; Φαίνεται πως είναι όλα μαζί.

Φαίνεται επίσης πως το σχέδιο Ερντογάν έχει επιτυχία μέχρι τώρα καθώς ρέει η οικονομική βοήθεια από την Ε.Ε σε μια οικονομία που πλήττεται από τις ρώσικες κυρώσεις...


Η Τουρκία, όμως, δεν είναι υποχρεωμένη να προστατεύει τα σύνορα της με βάση τις Συνθήκες της Ε.Ε αφού δεν είναι μέλος.


Η Ελλάδα εξαιτίας της μεγάλης έκτασης και του αριθμού των νησιών, είναι διάτρητη.

Δεκάδες ΜΚΟ με χρήματα του George Soros λαμβάνουν ενεργό ρόλο στη διοχέτευση των προσφύγων στην Ευρώπη. 

Σε αυτήν την πτυχή της προσφυγικής κρίσης,  η Τουρκία βρίσκει ενεργό συμπαραστάτη τις ΗΠΑ για να ικανοποιήσει το σύμμαχο του ΝΑΤΟ και να επιβάλουν αργότερα τα δικά τους σχέδια στην περιοχή.

Το γνωστό Μακιαβελικό παιχνίδι σε δυο win- win νίκες της εξωτερικής τους πολιτικής στην περιοχή.

Όμως, οι πρόσφυγες δεν έφτασαν μόνο στη Γερμανία. Έφτασαν χιλιάδες στην Γαλλία, τη Σουηδία, τη Φιλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Δανία, την Ουγγαρία, την Αυστρία, την Ελλάδα και υπάρχουν εκατομμύρια έτοιμοι και καθ οδόν να εγκαταλείψουν τις χώρες τους στις χώρες που υποφέρουν. 


Είναι τρομακτικά συγκινητικές οι εικόνες της υποδοχής των προσφύγων. 


Είναι τρομακτικά ανησυχητικές οι εικόνες των συγκρούσεων στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων.


Άρχισε η βία στην Ευρώπη με διαθρησκευτικές και διεθνικές διχόνοιες ως αποτέλεσμα της Μετανάστευσης και η εικόνα της Ευρώπη αλλάζει.


Η ακροδεξιά στην Ευρώπη υψώνει τη φωνή και τα λάβαρά της και αναβιώνει ο παλιός εφιάλτης του φασισμού, του ρατσισμού και της λευκής υπεροχής. Αμέσως προκύπτει: «Η απειλή της Εθνικής Ασφάλειας».

Αρχίζει η επίκληση του φόβου για το νόμο της Σαρία και της Ισλαμοφοβίας.

Με κάθε κύμα μεταναστών που φτάνει, αυξάνει και η τοπική αντίδραση. Όσο αυξάνει η προσφυγιά αυξάνει και το δικαίωμα των ακροδεξιών να φωνάζουν και να αυξάνουν τη δύναμη τους. Τα κράτη «αναπόφευκτα» θα ανταποκριθούν στις ανησυχίες των πολιτών και σφίγγουν τα λουριά με τους νόμους και τον περιορισμό των ελευθεριών και ότι είχε επιτευχθεί μέχρι σήμερα για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ελευθεριών, κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα. 


Έχουμε γίνει ήδη μάρτυρες αυτών των γεγονότων, όπου στη Γαλλία έχει κηρυχθεί κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με την σημαντική παρουσία της αστυνομίας και του στρατού στους δρόμους και αυτό θα συνεχίσει μέχρι τις εκλογές του 2017, με στόχο να αποτραπεί η άνοδος των ακροδεξιών στην εξουσία.


Στην πραγματικότητα, η Ε.Ε βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και στη Γερμανία όλα τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα και ήδη δημιουργούν συνθήκες Γκεστάπο για τα σώματα ασφαλείας.


Η Ε.Ε βασίστηκε στις αρχές της Ελευθερίας, της Ισότητας και της Ευημερίας. Δεν έχει απομείνει τίποτε από αυτές τις αρχές.

Υπάρχει μόνο μια σχετική έννοια της ευημερίας που με βάση τα στοιχεία δείχνουν ότι το κατά κεφαλήν εισόδημα φτάνει τα 21.400 ευρώ ετησίως.


Όμως, στην Ευρώπη άρχισε να υπάρχει αύξηση των δεξιών κομμάτων και των ευρω- σκεπτικιστών πριν από την προσφυγική κρίση και αυτό δείχνει ότι υπάρχουν δυο πτυχές της σύγκρουσης των ιδεολογιών: η μια αφορά το παρελθόν της Ευρώπης και η άλλη την εισροή προσφύγων. Είναι και οι δυο εξίσου ακραίες. 


Αυτό είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει τους μετανάστες μέσα στις πόλεις της Ευρώπης. Αν όπως προβλέπουν οι αναλυτές ριζοσπαστικοποιηθούν και οι μουσουλμάνοι και εισχωρήσουν μέλη του DAESH στην Ευρώπη, τότε η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη.


Όταν άνοιγαν το Κουτί της Πανδώρας οι ΗΠΑ δεν γνώριζαν τις συνέπειες;


Είχαν πλήρη επίγνωση των πράξεων τους,  καθώς είχαν καθορίσει με το σύνθημα της πολιτικής ορθότητάς τους υψηλότερους στόχους της εθνικής ανοχής πολλαπλών πολιτισμών και θρησκευτικό πλουραλισμό.


Δεν υπολόγισαν πως δεν θα υπήρχε ανοχή; 


Το γνώριζαν και αυτό.

Σύμφωνα με έγγραφο που αποκάλυψε το Wikileaks, ο Julian Assange πιστεύει ότι η μαζική έξοδος από τη Συρία θα αποδυναμώσει τον πληθυσμό της χώρας. Οι μορφωμένοι θα εγκαταλείψουν τη χώρα και αυτό συνάδει με την πολιτική και τα συμφέροντα των ΗΠΑ για ανοιχτά σύνορα στην Ευρώπη.


Το Ισραήλ;


Η Γεωπολιτική του Ισραήλ είναι ξεκάθαρη. Για δεκαετίες επεκτείνει το έδαφος του στα Παλαιστινιακά εδάφη και συνεχίζει την πολιτική της γενοκτονίας των Αράβων γύρω από τα σύνορα του. Στην περιοχή υπάρχουν Ιρακινοί και 10 Ασσύριοι . Η Γεωπολιτική του Ισραήλ φτάνει μέχρι τις Κουρδικές περιοχές και για αυτό υποστήριξε τη δημιουργία κράτους των Κούρδων.

Στόχος είναι να απομακρύνει όλους τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς γύρω από τα σύνορα του και να ερημώσει την περιοχή σε βάθος χρόνου. Επιδιώκει τη δημιουργία Κουρδικού κράτους που θα βρεθεί στα καπούλια της Τουρκίας και θα ελέγχει τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και από εκεί το Ιράν.

Αυτό θα είναι το μεγάλο Ισραήλ, σύμφωνα με τους ίδιους τους ισραηλινούς αναλυτές. Για αυτό έκανε τα «στραβά μάτια» ή «βοηθούσε» το ISIS στην ανατροπή Άσαντ.


Η μείωση των πληθυσμών στο Ιράκ και στη Συρία είναι σημαντικό χαρτί. 


Ο Φασισμός είναι ο εφιάλτης. Είναι το σούρουπο του πολιτισμού. Ωστόσο, ανατέλλει και πάλι. Οι σχεδιαστές αυτής της κρίσης γνώριζαν τι θα ακολουθήσει και δεν έκαναν τίποτε για να το αποτρέψουν.

Γιατί; 

Η Ευρώπη δεν κατάφερε να ξεριζώσει τον Φασισμό. Ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ήταν Γερμανός αξιωματικός των Ναζί.


Οι ΗΠΑ τράβηξαν αρκετούς Ναζί επιστήμονες καθώς και αξιωματικούς στη χώρα. Οι ρίζες του ναζισμού καίνε ακόμα την Πολωνία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, τη Φιλανδία, τη Σουηδία, την Ουγγαρία, την Αυστρία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία. Κάπου είναι ισχυρότερες κάπου πιο αδύναμες,  αλλά είναι παρούσες.
Αυτό το μεταναστευτικό κύμα θα φέρει στην Ευρώπη περιορισμό των ελευθεριών και γιατί όχι και ολοκληρωτικά καθεστώτα.Ο Φασισμός χρειάζεται τροφή για να μεγαλώσει και η τροφή θα είναι οι μετανάστες. 


Ήδη άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα χαρακτηριστικά της ισλαμοφοβίας, η άνοδος του εθνικισμού και της ρατσιστικής μισαλλοδοξίας ακόμα και στα ΜΜΕ.

Τι συμβαίνει τώρα στην Ευρώπη; 

Η Συνθήκη Σέγκεν βρίσκεται ένα βήμα πριν από την έκρηξη της και η Ε.Ε εκρήγνυται στις ραφές.


Οι χώρες άρχισαν να συγκεντρώνουν στρατεύματα στα σύνορα τους και βρίσκονται με το χέρι στη σκανδάλη.


Η Ελληνική κρίση επικρέμαται πάνω από τα κεφάλια των κρατών - μελών, έστω και αν λένε πως μπορούν να αντιμετωπίσουν έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε.

Αν συνεχίσει η προσφυγική κρίση στην Ελλάδα, οι πρόσφυγες είναι πιθανόν αν ξεπεράσουν το 40% του πληθυσμού της χώρας σε βάθος χρόνου!!!

Την ίδια τύχη θα έχουν οι Βαλκανικές χώρες και θα πρόκειται για εισβολή. (σ.σ., εάν δεν σας αρέσει ο όρος, βρείτε άλλον).

Η λογική έκβαση της μετανάστευσης και των συγκρούσεων, θα καταστρέψει τους μηχανισμούς που έχει θεσπίσει η Ε.Ε και θα αρχίσει να καταρρέει. Θα αρχίσει η αντιπαλότητα για την ανάληψη ευθυνών.


Γιατί να μην αρχίσουν οι χώρες να αποχωρούν από αυτή την Ένωση; 


Τα οικονομικά προβλήματα θα επιδεινωθούν και η νομισματική πολιτική θα βρεθεί σε κίνδυνο κατάρρευσης.

Γιατί να μην αποχωρήσουν από το ευρώ;

Όταν διαπιστώσουν οι χώρες ότι μπορούν να λύσουν τα προβλήματα τους εκτός Ε.Ε, θα το πράξουν.

Μεγάλης έκτασης οικονομική αναταραχή στην Ευρώπη και αποδυνάμωση του ευρώ, το πιθανότερο είναι ότι θα ενισχύσει το δολάριο και την Οικονομία των ΗΠΑ, το χρέος των οποίων έφτασε στα 19 τρισ., δολάρια και δεν υπάρχει προοπτική αποπληρωμής του. 

Η πρώτη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Ευρώπης άρχισε με τον βομβαρδισμό της Σερβίας και συνέχισε με τον πόλεμο στο Ιράκ, στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία.


Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ δε θέλουν συνεργασία Ευρώπης και Ρωσίας, επειδή θέλουν να είναι το αφεντικό στην Ευρώπη.


Η Ευρώπη θα παραμείνει να γλύφει τις πληγές της, αλλά θα πρέπει να κοιτάξει πίσω για τις δικές της ευθύνες, όταν ακολουθούσε τις ΗΠΑ σε κάθε πόλεμο στην Ασία, στην Αφρική, στη Μέση Ανατολή και αλλού. 

Αν η Ευρώπη δεν αναγνωρίσει και διαγνώσει σωστά τις αιτίες και της ρίζες αυτής της τεράστιας κρίσης, δεν θα υπάρχουν φάρμακα για να επουλώσει τις πληγές της, ούτε θα λύσει τα προβλήματα.Αν ακόμα συνεχίσει η κρίση στην Ουκρανία πρέπει να είναι βέβαιοι ότι θα εξαπλωθεί και στις υπόλοιπες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τα Βαλκάνια που βράζουν και θα ανοίξουν νέες συγκρούσεις στις χώρες των Βαλκανίων.


Ποιος θα ανάψει τον πυροκροτητή; Στην Ευρώπη με τον ίδιο τρόπο που κυνήγησαν τους Εβραίους, θα κυνηγήσουν τους πεινασμένους μουσουλμάνους και θα γίνουν βορρά των κανονιών με την ίδια δικαιολογία που επιτέθηκαν οι Ναζί.

Στη γη υπάρχουν 2.4 δισ., μουσουλμάνοι σε συνολικό πληθυσμό 7 δισ., ψυχών. Μέχρι πού θα επεκταθούν οι συγκρούσεις αν αρχίσουν;


Μπορεί να είναι απειλή οι πρόσφυγες για την σταθερότητα στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι απειλή επειδή είναι βάρβαροι ή έχουν διαφορετική θρησκεία και πολιτισμό. Θα μετατραπούν σε απειλή λόγω της σύγκρουσης συμφερόντων ανάμεσα στα κράτη μέλη της Ε.Ε , μεταξύ των δεξιών και των αριστερών ιδεολογιών, μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών, μεταξύ των χωρών μελών που είναι πραγματικά υπεύθυνοι για το σύνολο της κρίσης, αλλά και των πολιτικών επιλογών τους σε άλλες χώρες.


Είναι γνωστές οι χώρες που προκάλεσαν αυτές τις κρίσεις με τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις άλλες χώρες των Ατλαντιστών, τη Γαλλία, την Τουρκία. Και άλλες χώρες της Ευρώπης μαζί με τους συμμάχους τους: το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλους που βοήθησαν στη δημιουργία του ISIS, των Ταλιμπάν, τους δήθεν αντάρτες της αντιπολίτευσης στη Συρία, τον UCK στο Κοσσυφοπέδιο, τους Μουζαχεντίν τρομοκράτες στη Βοσνία. Και πάντα μεσολαβητής το ΝΑΤΟ… 


Αν ανοίξουν ένα μέτωπο στην Ασία, το πεδίο μάχης του πολέμου θα έχει ήδη ολοκληρωθεί.


Οι ΗΠΑ δεν θέλουν την διατήρηση της Ε.Ε, αλλά την διάλυσή της και μαζί να διαλυθούν και τα Εθνικά Κράτη και η κυριαρχία τους να παραδοθεί στο ΝΑΤΟ.

Οι γραφειοκράτες στην Ε.Ε είναι πιστοί μόνο στον εαυτό τους και στα συμφέροντά τους. Δεν τους ενδιαφέρει η Ε.Ε και οι πολίτες της.

Τι είναι αυτό που χρειάζεται η Ευρώπη σήμερα; 

Χρειάζεται μεγάλες αγορές για να πουλά τα προϊόντα της. 


Χρειάζεται φυσικούς πόρους για να παράγει. Χρειάζεται μακροπρόθεσμη ειρήνη και σταθερότητα να αναπτύσσεται σε ευημερία. Η επωφελής σχέση με τη Ρωσία την Κίνα και τις ασιατικές αγορές, τις χώρες BRICS, βρίσκονται σε σύγκρουση με τα αμερικάνικα συμφέροντα.


Κάθε φορά που οι Ευρώπη αρχίζει την ανοδική πορεία, Οι Αμερικάνοι ξεκινούν τον κινητήρα της ανάφλεξης κρίσεων και πυρκαγιών παντού και καταστρέφουν οποιασδήποτε προσπάθειες για να παραμείνει η Ευρώπη υπάκουη και ήσυχη… 


Το Νέο Σχέδιο Μάρσαλ τέθηκε ήδη σε εφαρμογή...

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook