Μπάνιο στην ακτή Σκαραμαγκά!

Αυγούστου 01, 2015

Τι σε χαλάει και μορφάζεις; Μήπως νομίζεις πως στη Γλυφάδα και τον Αλιμο καλύτερα είναι; Κολοβακτηρίδια! Αδελφέ, ξέρεις πόσο επικίνδυνα είναι; Χειρότερα κι απ' τους ανθρώπους!

Του Λευτέρη ΛάντζαΚοίτα -για να μη γράφω μαλακίες-ακόμη δεν έχω βουτήξει στο Σκαραμαγκά, αλλά αυτό το καλοκαίρι θα το κάνω. Την ίδια θάλασσα δεν ακουμπά ο Σκαραμαγκάς μ' αυτήν που γλύφει -αν τις ακολουθήσουμε στεριά στεριά- τις ακτές του Αλίμου, της Γλυφάδας, της Βούλας, της Βουλιαγμένης κτλ;

Άντε ο Σκαραμαγκάς να έχει περισσότερο πετρέλαιο και λιγότερα κολοβακτηρίδια. Και; Αν πας σε οργανωμένη σε κείνα τα μέρη -που σε οργανωμένη θα πας- πως τα βγάζεις πέρα; Νομίζεις ότι τα βγάζεις Αδελφέ...Εδώ που φτάσαμε Αδελφέ, οφείλεις να παραδεχθείς ότι το πετρέλαιο έτσι κι αλλιώς υπάρχει στη βαζελίνη που χρησιμοποιείς, είτε είσαι «πιστός δεξιός» είτε για «πρώτη φορά... Αριστερός», είτε και ανεξίθρησκος που λέει ο λόγος.

Οπότε, αν για Πρώτη Φορά Χωρίς Διακοπές ή αλλιώς ΠΦΧΔ, δες το και αλλιώς. Χαμένος δε θα βγεις. Είτε από κολοβακτηρίδια είτε από... ανθρώπους.


Το κίνημα των Εναλλακτικών μαζί με τις πάσης φύσεως εναλλακτικούρες πέθαναν Αδελφέ μαζί με το τρίτο Μνημόνιο. Οπότε, μπορείς και ΠΦΧΔ να δηλώνεις ανερυθρίαστα και μπάνιο στο Σκαραμαγκά άμα θέλεις να κάνεις.
Αρκεί να βρεθεί ένας ξύπνιος και να μετατρέψει τον Σκαραμαγκά σε οργανωμένη. Και μετά θα σου πω τι έχει
να γίνει! Αλλά μετά μη με ρωτήσεις: «Πάμε για πάμε Σκαραμαγκά;» Εγώ αδελφέ ώς γνήσιος ΠΦΧΔ θα πάω φέτος.

Και κυρίως... ανοργάνωτος!

You Might Also Like

1 σχόλια

Like us on Facebook