Η ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μαρτίου 15, 2015

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 20χρονος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ερευνών από την πλευρά της οικογένειας του 20χρονου φοιτητή, Φώντα Βρόσγο, το άψυχο σώμα του νεαρού βρέθηκε σε ένα χωράφι κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα και συγκεκριμένα ανάμεσα σε Ανατολή και Κατσικά. Στο κορμί του άτυχου φοιτητή εντοπίστηκαν ουλές στα χέρια και τραύματα στους καρπούς. Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων στις 6 Φεβρουαρίου. 


Είναι μία υπόθεση που συγκλόνισε και συγκλονίζει και με την τραγική της κατάληξη όλη την Ελλάδα. Λίγες ημέρες πριν από τη σημερινή δραματική εξέλιξη, είχε εκδοθεί και Πόρισμα για τις συνθήκες που ο νεαρός φοιτητής αντιμετώπιζε στη Σχολή από συμφοιτητές του. Στο Πόρισμα του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» (είχε αναλάβει την ΕΔΕ) περιλαμβάνονται μαρτυρίες συμφοιτητών του Βαγγέλη οι οποίες εξιστορούν με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο τον τραμπουκισμό που υπέστη ο φοιτητής από συμφοιτητές του. Τον κλείδωναν στη ντουλάπα, τον χλεύαζαν, τον κυνηγούσαν παντού κι ένας Θεός γνωρίζει τι άλλο! 


Ωστόσο, από την πλευρά τους οι καταγγελόμενοι υποστηρίζουν ότι είχαν καλές σχέσεις μαζί του και πως τίποτα δεν ισχύει απ’ όσα λέγονται δημόσια για κακοποίηση του 20χρονου Βαγγέλη. Πάντως, η δραματική αυτή ιστορία οδήγησε στην απομάκρυνση του Διευθυντή της Σχολής (το Πόρισμα αναφέρει ευθύνες σε βάρος του) μέχρις ότου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να ριχθεί φως στο τι πραγματικά συνέβαινε μέχρι την εξαφάνιση του Βαγγέλη στις 6 Ιανουαρίου και κυρίως τι τον οδήγησε στον θάνατο. Προβληματίζει πως όλη η ιστορία εξελίχθηκε για περίπου ένα χρόνο. 

Εδώ και ένα χρόνο αυτό το παλικάρι ζούσε τα «πάνδεινα». Κανείς δε βρέθηκε να ανακόψει την πορεία προς το... τέλος;

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook