Υπόθεση Πέτρου Καπετανόπουλου σήμερα στην ΕΣΗΕΑ

Δεκεμβρίου 10, 2012


Αν ακούσεις φασαρία έξω από το σπίτι σου μη βγεις να δεις τι συμβαίνει. Κι αν δεις μπροστά σου κάποιον να τον κακοποιούν σήκω και φύγε!Κάπως έτσι θα μπορούσε να «μεταφραστεί» η δίωξη σε βάρος ενός πολίτη του Πέτρου Καπετανόπουλου ο οποίος στα καλά καθούμενα βρήκε τον μπελά του ο άνθρωπος! 


Τι συνέβη; 

Ένα βράδυ πριν από μερικούς μήνες άκουσε φασαρία έξω από το σπίτι του και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν συλλάβει έναν μετανάστη. 

Ένας από τους αστυνομικούς τον πατούσε με τις μπότες του, αν και στον μετανάστη είχαν περαστεί χειροπέδες. Μια αυτονόητη ερώτηση έκανε ο Καπετανόπουλος: «Γιατί τον πατάτε αφού τον έχετε συλλάβει»! Από κει και πέρα ξεκίνησε η ιλαροτραγωδία. 

Ο Καπετανόπουλος συλλαμβάνεται μαζί με τον μετανάστη ο οποίος είχε νωρίτερα κλέψει μία τσάντα. Η αρχική κατηγορία για τον Καπετανόπουλο είναι: «ψευδής ανωμοτί κατάθεση», «αντίσταση κατά της αρχής» και «απόπειρας ελευθέρωσης κρατουμένου»

Οδηγείται στο τμήμα και μετά την ομολογία της κλοπής από τον μετανάστη, ο Καπετανόπουλος βρίσκεται κατηγορούμενος και για «απλή συνέργεια σε ληστεία»

Η κατηγορία είναι κακουργηματικού χαρακτήρα. Αυτός ο πολίτης πια κινδυνεύει σε προσωρινή αργία (εργάζεται στον ΟΑΕΔ) μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης! 

Σήμερα το μεσημέρι στη μία, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ επί της οδού Ακαδημίας 20, ο Πέτρος Καπετανόπουλος θα δώσει συνέντευξη τύπου.

You Might Also Like

0 σχόλια

Like us on Facebook